Naturfag

Å være bonde i Peru, 5. - 7. trinn

Undervisningsopplegg om å levekår i Peru, og hvordan handelsavtaler kan ramme fattige bønder i Peru. Opplegget fra Hei Verden inneholder film,  oppgaver og lærerveiledning.

Jordbruk og Klima i Peru

Undervisningsopplegg for 5. -7. trinn fra Hei Verden om livet på landsbygda i Peru, og hvordan klimaendringer endrer tilværelsen. Opplegget inneholder film, oppgaver og lærerveiledning.

Klasserommet: Klima

Undervisningsopplegg om klima fra Redd Barna og Miljøagentene. Her møter du barn fra hele verden som forteller om klimaendringene påvirker dem, og hvordan de jobber for å stoppe dem. Materiallet er laget for 4-9 trinn og inneholder film og oppgaver.

Bærekraft

Animasjonsfilmer og tverrfaglige læringsaktiviteter om bærekraftig utvikling og FNs bærekraftsmål til 7. trinn. Ressursene kan brukes som en helhet over en uke, eller enkeltvis etter behov. Utviklet av UNICEF Norge og FN-sambandet.