Film og dokumentarer

NRK - Hvorfor fattigdom?

En milliard mennesker i verden lever i fattigdom. Det internasjonale dokumentarprosjektet "Hvorfor fattigdom?" belyser fattigdommens årsaker og mulige løsninger. Serien består av åtte timelange programmer.

NDLA-film

NDLA film er en helt ny nettbasert filmtjeneste for elever og lærere i videregående skole. Her finner du spillefilmer, kortfilmer, dokumentarfilmer og TV-serier. Filmene er hentet fra norsk og internasjonal filmarv og kobles mot læreplaner i flere fag. De er valgt ut av NDLAs redaksjoner i samarbeid med Norgesfilm AS og Norsk filminstitutt.