sopundervisning.PNG

Ingen bærekraftig utvikling uten helse, likestillting og utdanning

Dette materiellet er utarbeidet av organisasjonen Sex og politikk. Formålet er å skape kunnskap om FNs bærekraftsmål på en engasjerende måte for elevene, med fokus på målene for helse, likestilling og utdanning, og hvordan seksuell og reproduktiv helse og rettigheter er integrert i disse.

LAST NED UNDERVISNINGSMATERIELLET HER:

Oppgavene kan brukes i mange fag, som norsk, naturfag, samfunnsfag, engelsk, KRLE og flere av valgfagene. Materiellet er velegnet til arbeid med bærekraftig utvikling og demokrati og medborgerskap, og de fleste oppgavene og temaene kan med fordel innebære tverrfaglig samarbeid mellom ulike faglærere.

sopundervisning.PNG