Jenter i Bangladesh.PNG

Hei verden: Vanskelig å være jente i Bangladesh

Undervisningsopplegget inneholder en film hvor vi møter Nobel som forteller om søsteren sin som ble giftet bort, og jenters situasjon i Bangladesh. Teksten med forslag til klassesamtaler kan lastes ned som PDF.

• Et undervisningsopplegg for 3-4 trinn.
  • Dekker kompetansemål innenfor fagene KRLE og samfunnsfag.
  • Inneholder en liten film, litt tekst og forslag til tema eller spørsmål for klassesamtale eller gruppearbeid.
  • Det er mulig å gjennomføre opplegget i løpet av en skoletime.

►  Hei verden! Vanskelig å være jente i Bangladesh

Jenter i Bangladesh.PNG