Utforsk og presenter

Bruk linkene under "Vil du vite mer" eller søk på internett om du har behov for mer informasjon.

7. Gå sammen i grupper og finn ut mer om retten til organisasjonsfrihet i enten Kina, Bangladesh eller Kambodsja. Kan arbeiderne organisere seg i frie fagforeninger? Hva er fagforeningenes viktigste kampsaker? Hvordan arbeider fagforeningene for å nå sine mål? Lar myndighetene fagforeningene arbeide fritt? Hvordan er situasjonen i disse landene sammenlignet med Norge? Hver gruppe presenterer for resten av klassen, enten muntlig presentasjon eller ved hjelp av bildekollasj laget i valgfritt nettprogram.